С близо 30 000 лева ще бъдат финансирани тази година

...
С близо 30 000 лева ще бъдат финансирани тази година
Коментари Харесай

С близо 30 000 лева ще бъдат финансирани спортните клубове в Минерални бани

С близо 30 000 лв. ще бъдат финансирани тази година спортните клубове в община Минерални бани. Това е било коментирано по време на среща с кмета на общината Мюмюн Искендер и ръководителите на всички спортни клубове от общината, оповестиха от администрацията.

Тази година няма да се разгръщаме доста нашироко и ще би трябвало да се вместим в това, което имаме, тъй като годината ще бъде сложна, е пояснил кметът. По негови думи желанието на ръководещия екип е главният акцент да падне извънредно върху децата и за това се прави всичко, с цел да могат те да спортуват.

Искендер е подчертал още, че ще бъде удължен планът за стадиона, тъй като Минерални бани е народен курорт и би трябвало да разполага със стадион на нужното равнище. След завършването на оборудването тук ще могат да бъдат посрещани футболни клубове, които да водят подготовката си и да играят контроли, е прецизирал още Искендер.

Коментиран е бил и методът, по който спортните клубове ще регистрират своите разноски. Идеята е тяхното счетоводство да бъде по модела с читалищата отпреди няколко години - един счетоводител да обслужва всички спортни клубове, вместо всеки от тях да заплаща настрана за счетоводни услуги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР