С блестящ спектакъл и страхотни изпълнения снощи започна единадесетият сезон

...
С блестящ спектакъл и страхотни изпълнения снощи започна единадесетият сезон
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ подобри рекорда за най-силен старт на сезон в цялата история на NOVA

С ослепителен театър и страхотни осъществявания нощес стартира единадесетият сезон на най-гледаното телевизионно шоу „ Като две капки вода “ по NOVA. Според формалните пийпълметрични данни, първият епизод на предаването записва аудиторен дял от 46,7% измежду популацията в дейна възраст (18-49 г.). Впечатляващият резултат е рекорден в историята на медията, която за първи път програмира хитовото предаване в неделя. До този миг стартовите епизоди на нито едно предаване през пролетния или есенния сезон на NOVA не са реализирали толкоз висока стойност.

С тези съвсем 47% от всички фенове, които въобще са гледали телевизия по това време, NOVA оставя конкуренцията надалеч зад себе си. Втората телевизия в класацията е с към 2.5 пъти по-нисък резултат:
 аудиторен дял NOVA
Отчетените пийпълметрични данни и в другата съществена целева група на NOVA – хората на възраст сред 18 и 59 години – са даже малко по-високи – регистрираният аудиторен дял е 46,8%. Разликата по отношение на втората телевизия в класацията остава все по този начин фрапантна.
 аудиторен дял NOVA
Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро посрещнаха новите звездни участници, подготвени да се впуснат в най-хубавото шоу за фалшификати в телевизионния ефир. На сцената на новия сезон на „ Като две капки вода “ излязоха Кали, Яна Маринова, Дара Екимова, Керана, Христо Гърбов, Христо Петков, Владо Михайлов, Тома Здравков и огромната изненада на вечерта – дуетът на Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

В първата вечер успеха безапелационно сграбчи артистът Тома Здравков с безупречна реплика на българската рок легенда Данчо Караджов . Певицата Кали избра да влезе в облика на Елена Папаризу. Веднага след нея на сцената се появи обичаният артист Христо Гърбов, който се превъплъти в Сашо Роман и развълнува всички с осъществяване на песента „ Мой ангеле “. Дара Екимова сподели забележителни музикални и танцови умения с избора си на първа ария. Тя излезе под прожекторите като Кристина Агилера с шлагера „ Fighter ”. Актрисата, продуцент, каскадьор и сценарист Яна Маринова изненада всички с избора си на първа реплика. Тя заложи на корейския реализатор PSY и неговия шлагер „ Gangnam Style ”, който извърши дружно с Funky Monkeys.

Първата вечер на сезон „ Неделя “ продължи с рок звученето на легендите от „ Depeche Mode ”. В облика на вокалиста им Дейв Геън влезе артистът, взел участие в четири сериала на NOVA – Христо Петков. Овациите на журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Магърдич Халваджиян събра артистът и музикант Владо Михайлов, който пресъздаде Дони с осъществяване на шлагера „ Мания “. Талантливата певица Керана сподели вокалните си умения като великата Лайза Минели. В края на шоуто бе разкрита и още една загадка – звездният дует. Актьорите и водещи на „ Игри на волята: България “– Ралица Паскалева и Димо Алексиев слязоха от асансьора, преобразени като австралийските звезди Кайли Миноуг и Ник Кейв за прочувственото осъществяване на „ Where The Wld Roses Grow ”.

Бутонът на шанса отреди идната неделя Кали да се появи като рапърката Lizzo, а Христо Гърбов като Afroman. Яна Маринова ще извърши балада на Nicole Scherzinger, Керана ще би трябвало да имитира цялостен оркестър – Камчия, Дара ще рапира като Криско, Христо Петков ще влезе в облика на Росица Кирилова, а Димо и Ралица – ще пренесат феновете в света на куклите с дуета на Aqua – Barbie girl, Владо Михайлов ще би трябвало да танцува и пее като Madonna, а спечелилият Тома ще се наложи да обуе токчетата на Shania Twain. Как ще се оправят те и кой ще грабне успеха от втората вечер? – разберете идната неделя от 20:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР