С Ангела се прегърнахме да й дам кураж, дано състави

...
С Ангела се прегърнахме да й дам кураж, дано състави
Коментари Харесай

Борисов: С Ангела се прегърнахме да й дам кураж

" С Ангела се прегърнахме да й дам кураж, нека сформира държавно управление, тъй като до момента в който Германия е блокирана, нищо не върви както би трябвало ", съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел. Днес той взе участие в среща на върха за Източното партньорство на Европейския съюз.

" Черно море е едно прелестно място. То може да стане място от което да минават газопроводи, може да има пристанище, може да има бизнес, има големи благоприятни условия ", съобщи министър председателят. Той уточни, че е доста по-добре ръководещите на Армения и Азербайджан да си приказват, вместо армиите на двете страни да се сблъскват на бойното поле в Нагорни Карабах.

" Аз съм оптимист за това, което се случва по време на нашето председателство, източното партньорство да продължи ", сподели още Борисов.

" Има опция да се образоват студенти. За мен е най-важно образованието, даваме опция най-много студенти да идват да се обучват в България ", съобщи той.

" На 11 декември имаме среща с Тереза Мей и министри от Англия. Надявам се да поддържаме едни положителни връзки, дано съм неприятен черноглед в тази ситуация, най-добре да си останат в Европейския съюз. Истински се надявам Мишел Барние да успее да си свърши работата ", разяснява и другите горещи европейски тематики Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР