С амбициозната цел да печели трофеи волейболният талант на България

...
С амбициозната цел да печели трофеи волейболният талант на България
Коментари Харесай

Алекс Николов прави бързи крачки към върха на волейбола

С амбициозната цел да печели титли волейболният гений на България – Алекс Николов, направи трансфер в италианския Лубе и се усеща подготвен за предизвикването да играе в най-силното състезание в света.

„ Ако са ти слаби оценките, не може да тренираш в Италия, което те кара да полагаш старания в двете неща и те учи на значими уроци, които се употребяват в живота. Бях безапелационен да продължа колежа в Америка, само че преди две седмици офертите бяха такива, че сбъднаха фантазиите ми “.

„ Не се виждах подготвен да играя в Лигата на нациите и то да играя толкоз добре. Успях да натрупам убеденост и опит. Имахме двама контузени в Левски, един болен, по време на мача се контузи още един и изиграх с татко ми половин мач. Беше доста крепко, защото татко ми е популярен волейболист. Дава ми безспирно познания, които употребяват. Смятам, че съумявам да го покажа, че не съм поради него в националния тим. Искам да се изучавам още, защото италианската лига е най-хубавата в света “, сподели още Алекс Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР