С акта на избор на Валери Симеонов за зам.-председател на

...
С акта на избор на Валери Симеонов за зам.-председател на
Коментари Харесай

ДПС заради избора на Симеонов: За ГЕРБ и БСП хората са човекоподобни

С акта на избор на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание границата на толерантност е прекрачена.
Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на брифинг в Народното събрание по отношение на избора на Валери Симеонов като зам.-председате на 44-ото Народно заседание, съобщи Агенция „ Фокус “.
Според него за ГЕРБ и Българска социалистическа партия хората са човекоподобни . " За тях човеконенавистта е разбирането за народна власт, или криворазбраната народна власт. С този акт границата на толерантност е прекрачена.
Актът значи - цялостно отричане на демократичните постижения, значи да господства национализма, омразата, разделянето, опълчването и експанзията. Означава нагла провокация към парламентаризма и евроатлантическите полезности.
Означава провокация към цялото общество . За ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на страната " , акцентира още Карадайъ.
Кошмарът на майките на деца с увреждания беше заплатен от ГЕРБ и Българска социалистическа партия . С този акт ГЕРБ и Българска социалистическа партия се въплъщават с всичко това, което символизира това неразбирателство в политиката ", сподели още Карадайъ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР