С 48 гласа За“, 0 Против“ и 3 Въздържал се“

...
С 48 гласа За“, 0 Против“ и 3 Въздържал се“
Коментари Харесай

Столичният общински съвет даде зелена светлина за разсрочване задълженията на Левски

С 48 гласа „ За “, 0 „ Против “ и 3 „ Въздържал се “ Столичният общински съвет (СОС) даде зелена светлина за разсрочването на отговорностите на Левски към Столична община.

Дълговете на „ сините “ са в размер на над 2 млн. лв. и са свързани с Данък върху недвижимите парцели и такса боклук. По време на вчерашната взаимна конференция във ВИП-а на бранш А на „ Георги Аспарухов “, членът на Управителния съвет на Левски Борислав Георгиев съобщи, че от клуба ще се опитат да изчистят отговорностите си към Общината в оптимално къси периоди.

Те са насъбрани в интервала 1 януари 2016 – 31 декември 2020. Общият им размер е 2 079 638 лева, като главницата е 1 369 519 лева, а лихвите към нея – 728 119 лева Общинските съветници одобриха проекта по разсроченото погасяване на дълга в границите на 36 месеца с ежемесечно заплащане на погасителна вноска на всяко последно число от съответния месец.

На конференцията през вчерашния ден мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков сподели, че клубът е погасил цялата главница към Националната организация за приходите



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР