С 430 грама кръв кандидатът за народен представител от листата

...
С 430 грама кръв кандидатът за народен представител от листата
Коментари Харесай

Кръводаряването спасява човешки животи! Нека и останалите ка...

С 430 грама кръв претендентът за депутат от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за район Хасково Стефан Димитров се причисли към хуманната идея по кръводаряване в Деня на доброволния кръводарител, 14 юни.

По молба на отец Никола от Хасково, който бе в отделението по трансфузионна хематология, Димитров подари кръвта си в интерес на тежко болен мъж, на който му следва ампутация на крак след затруднения от диабет. Свещеникът не скри насладата си и благослови Стефан Димитров за добрината. И посочи, че е нужно да обезпечи още един донор, с цел да събере нужното количество за провеждането на интервенцията на въпросния мъж.



Всеки ден стотици наши съграждани имат незабавна потребност от кръвопреливане. В сходни случаи родственици и другари, търсят донори, както сега отец Никола, само че такива не се намират незабавно. Доброволният акт на кръводаряване е доста значим. Така даваме опция да бъдат избавени човешки животи, разяснява Стефан Димитров минути откакто даде своя принос за идеята.

Стефан Димитров прикани: Нека и останалите претенденти в листите на политическите партии в района да дарят кръв, с цел да оказват помощ на някого в потребност! Политиците би трябвало да бъдат на първо място хора!

Кандидатът на коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили уважи и труда на заетите в отделението, като им сервира вкусна торта и благодарности за благородния им труд!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР