С 4 пъти сме обеднели през последните две години Лидерът

...
С 4 пъти сме обеднели през последните две години Лидерът
Коментари Харесай

Борисов призова Радев да изкара реалното състояние на бюджета: „То е катастрофа“

С 4 пъти сме обеднели през последните две години
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани президентът Румен Радев и Министерство на финансите да изкарат действителното положение на бюджета.

„ То е злополука “, акцентира водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти и съпартийци в Плевен.

Той заприказва за 7% недостиг и задлъжнялост и заподозря, че отчетът на положението на фиска съзнателно не се пуска сега.

„ Тогава публицистите ще би трябвало да питат: по какъв начин обещавате ново нарастване с 20%, като няма пари. Колегата ви Христо Иванов за каква еврозона приказва? “, даде образец водачът на ГЕРБ.

„ Вие очаквате – на 2 април бием, вършим държавно управление, мием очите и за почваме. Но аз зова Радев да покаже какво има в хазната, с цел да видите какъв брой доста работа има и, че сега би трябвало да има устойчиво държавно управление, което да вземе ограничения. Ние сега не сме в криза единствено поради войната в Украйна. 5-6 милиарда лева бълват оръжейните фабрики и сме най-големият чист експортьор на ток в Европа. От това идват парите в бюджета “, съобщи Бойко Борисов.

" Ако беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи освен до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да вършим инхауспроекти. Затова сме правили автомагистралите бързо, с цел да изравним Южна и Северна България, съобщи Борисов. 

Борисов се възмути на медиите, че основават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев. 

Аз няма да съм повече министър председател и не ми пука какво ще кажат, само че като жител съм засегнат на медиите, че вършат, съобщи политикът.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР