С 303 гласа „за, без против и въздържали се извънредният

...
С 303 гласа „за, без против и въздържали се извънредният
Коментари Харесай

ВМРО ще се ръководи от трима съпредседатели - Ангел Джамбазки, Александър Сиди и Искрен Веселинов

С 303 гласа „ за ", без " срещу " и " въздържали се " изключителният конгрес на Вътрешна македонска революционна организация избра управление на партията - Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, съобщи Българска национална телевизия.

Ангел Джамбазки е втори мандат евродепутат и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация. Искрен Веселинов е доскорошен зам.-председател и ръководител на групата народни представители на войводите в 44-тото Народно събрание. Александър Сиди е доскорошен член на националното управление и народен представител в 44-тия парламент.

За основен секретар с 306 гласа " за " е определен досегашният учредителен секретар и народен представител в 44-тото Народно събрание Юлиан Ангелов.

Продължава изборът на другите управителни органи на партията.

До тази смяна се стигна след изборните резултати на Вътрешна македонска революционна организация на изборите 2 в 1 през ноември. Тогава партията взе малко над 1% и управлението подаде оставка.

Преди дни водачът на Вътрешна македонска революционна организация в оставка Красимир Каракачанов разгласи публично, че се отдръпва от поста си, като предлага трима съпредседатели да поемат 128-годишната Организация. Във " Facebook " той направи доклад на миналите четири години, през които Вътрешна македонска революционна организация участваше в ръководството на България.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР