С 3 години условно отърва затвора известният MMA боец и

...
С 3 години условно отърва затвора известният MMA боец и
Коментари Харесай

MMA боецът Деян Топалски отърва пандиза за сводничество с 3 години условно

С 3 години условно отърва пандиза известният MMA войник и участник в „ Биг брат “ Деян Топалски, научи HotArena. Той е приет за отговорен от Специализирания углавен съд като участник в сводническа тайфа предложила проститутки в столичен хотел. Това стана ясно от решението на арбитър Пламен Евгениев, писа „ България Днес “.

Tопалски го закъса през ноември 2018 година, когато антимафиоти разрушават незаконна група за трафик на хора, както е формалното обвиняване за сутеньорство. Според проверяващите сводническа скица е работила от лятото на 2017 година. Като главатар на бандата е подпукан варненския юрист Светослав Бързанов. Той взема решение да сътвори бардак на 19-ия етаж в хотела, с цел да обслужват жриците му посетители на българското европредседателство.

Някогашният бар " Тузар "   е трансфорат в коптор със звучното име Джентълмен клуб " Гейша ". 

Помещението е наето от компания " Еуфория мениджмънт ", която публично се занимава с менажиране на заведения, образуване на състезания ревюта, рекламни акции и курсове за моделки. В сдружението 50% присъединяване има Галя Горанова, а  останалата половина е разграничена сред Деян Топалски и майката на юриста Бързанов - Живка Николова. Според обвиняването през лятото на 2017 година MMA боецът и юристът решили в увеселителното заведение да има еротични танци, а девойките да оферират сексуслуги против възнаграждение. Босът Бързанов измислил пирамидална конструкция на сводническата тайфа. Под него бил Топалски, а на по-ниско равнище салонната шефка Соня Маврова и  помощничката й Елисавета Станева. Двете дами се изявявали като мамани  и съобщавали оборота на бара и облагата от сексуслугите персонално или по електронен път на Топалски. Предавали му и лист с проституиращите девойки, излиза наяве от обвинителния акт.

Освен общоприет секс труженичките предложили и орална обич.

Тарифата за ласките била 600 лева на час, от които единствено 200 прибирала жрицата, а  останалите две трети оставали за заведението. За разврата били подсигурени частни стаи, а при потребност се наемали стаи в хотела. Срещу сутеньорите проговарят 14 очевидци. Сред тях е Маргарита Матева, която се трудила под псевдонима Маги. Тя почнала работа с заричане за 80 лева на вечер, 20% от питиетата, които е черпят клиентите и 50% при поръчка на танц. Маги получавала възнаграждението единствено две седмици.  След това Бързанов й обяснил, че среща компликации с разноските на бара. Предложил й да прави секс с клиенти, с цел да си докарат спомагателен приход. Секс услугите са записване в тетрадка под кодовите  наименования " шампанско " или " скъпо шампанско ".

За набирането на две от девойките, посочени за жертва на трафик на хора е упрекната Соня Маврова. 

Станислава Калчева и Вероника Великова разказват пикантни детайлности от работата си в бардака. На Станислава и обяснили че може да взима 60% от избраната сума за секс услуги- 200 евро на час. Сумата можела да нарасне до 600 евро, в случай че предлага и садо-мазо секс, обяснила й Маврова.  Вероника била инструктирана да се появи на работа в рокля, високи токчета и хубаво долни дрехи. Тя щяла да получи половината от цената за секс, само че трябвало да вземе авансово парите от клиента, да ги съобщи на маманите и по-късно да задоволи желанието му. Незаконната скица е разрушена на 23 ноември 2018 година. Според проверяващите Бързанов набира девойките с заричане за положително възнаграждение. После ги склонявал да проституират и ги направлявал посредством свои подопечни. Маврова и Станева изпълнявали функционалности на шефове, само че се занимавали и директно с споразумяване на платените милувки. В някои от случаите Топалски взимат ефективно присъединяване в набирането на девойките и им предложил клиенти за компания и секс, сочи прокуратурата. Парите от бизнеса с плът са предавани  от Маврова на боса Бързанов. След като обвиняванията лъснаха, известният войник Деян Топалски разяснява в медиите, че е шеф на юридическо лице, наело  помещението, и не знае за разврата. Той акцентира, че нито един очевидец не го сочи като причинител на закононарушението и изрази вяра, че обвиняването против него ще отпаднат.

За присъединяване си в сутеньорската скица Елизабета Станева получава 6 месеца условно с 3-годишен изпитателен период. За членуване в бандата и набиране на две от девойките Соня Маврова се разминава с една година условно с 3-годишен изпитателен период и 5 бона санкция.  Междувременно познатият като необут Светослав Бързанов умира и не съумява да чуе присъдата си. Според осведомени варненският правист е страдал от злокачествено заболяване и доста залинял напоследък.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР