С 16-а операция се сдоби българското Барби Андреа Иванова. Тя

...
С 16-а операция се сдоби българското Барби Андреа Иванова. Тя
Коментари Харесай

С 16-а операция се сдоби българското Барби! Германци снимат филм за нея

 С 16-а интервенция се снабди българското Барби Андреа Иванова. Тя посрещна 22-ия си рожден ден в събота с нова хиалуронова намеса.

" Събрах другари в кръчма в Студентски град в София, а по-късно и на дискотека. Подарих си нова хиалуронова процедура и устните ми са в чудесно положение. Никакви проблеми не съм имала до момента ", споделя пред " България Днес " Андреа.

Тъй като хиалуронът в устните спада с времето, добилата международна популярност  бургазлийка се подлага на нови разкрасителни процедури при изящен хирург. Ново 17-о инжектиране следва през ноември и по този метод българското Барби към този момент е известна по целия свят, даже в Китай.

" Каниха ме от британски и немски риалити излъчвания, снимах се в съветски формат за мъже и дами от целия свят с присъщи особености, а след месец в София идва екип от Германия, който ще снима документален филм за мен ", хвали се Андреа.

22-годишното Барби е студентка четвърти курс по специалността " Немска лингвистика " в СУ " Климент Охридски ". Все още не работи и разчита на финансовата помощ на родителите си.Казва, че няма другар и натъртва над учебниците. Щом приключи висшето си обучение е решила да си постави силикон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР