С 13,50 процента повече топлоенергия е продала АЕЦ “Козлодуй” на

...
С 13,50 процента повече топлоенергия е продала АЕЦ “Козлодуй” на
Коментари Харесай

С 13,5 на сто повече топлоенергия е произвела АЕЦ Козлодуй в периода 21 януари до 20 февруари

С 13,50 % повече топлоенергия е продала АЕЦ “Козлодуй” на клиентите си в едноименния град в интервала 21 януари – 20 февруари тази година. От атомната електроцентрала са продали 9 633 мегаватчаса топлинна сила на потребителите в град Козлодуй. За същия интервал на 2020 година на клиентите е продадена топлоенергия в размер на 8 487 мегаватчаса, оповестяват от атомната централа. Тогава средномесечната външна температура е била с 8 градуса по-висока по отношение на 2021 година, сочат данните на Националния институт по метеорология и хидрология.

Подробна информация за общото количество топлинна сила, подадено до съответната абонатна станция, както и за регистрираната междинна температура за месеца, е оповестена на втора страница в известието към месечната сметка.

До клиентите на „ АЕЦ Козлодуй” ЕАД, избрали месечните им начисления за топлинна сила да се образуват на база планирани данни, постоянно се популяризира информация за даване на опция за надзор върху употребяваното количество топлоенергия и обмисляне на разноските на семействата. Тези данни ще бъдат съобщавани всеки месец до края на отоплителния сезон.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР