РЗОК наложи глоба в размер на 20 000 лева на

...
РЗОК наложи глоба в размер на 20 000 лева на
Коментари Харесай

Глобиха с 20 000 лева болницата във Велинград

РЗОК наложи санкция в размер на 20 000 лв. на МБАЛ-Велинград, написа " 24 часа ". Проверка в лечебното заведение е открила, че са регистрирани действия с електронния автограф на хирург, до момента в който той е бил отвън страната.

С електронния автограф на медика са били регистрирани клинични пътеки. В резултат на това Здравната каса е прекратила договорите и за 5 клинични пътеки на здравното заведение-за диагностика и лекуване на панкреаса и перитонеума на лица над 18-годишна възраст, за оперативни интервенции при инфекции на меките и костните тъкани, за консервативно лекуване при остри коремни болести и други

Управителят на болничното заведение доктор Заприн Пепелов е изпратил съобщение до непрекъснатата комисия по опазване на здравето в локалния Общински съвет, с което осведоми за отчасти прекратените контракти със заповед на шефа на РЗОК-Пазарджик от 5 юли т.г.

Пепелов показва, че откритите нарушавания са станали по времето на предходното управление на болничното заведение . По думите му те в допълнение ще отежнят неприятното финансово положение на лечебното заведение.
 Глобиха болничното заведение в Благоевград поради замърсяване
Глобиха болничното заведение в Благоевград поради замърсяване

На река Благоевградска Бистрица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР