Рязък обрат в Ергенът накара зрителите да хлъцнат пред екраните

...
Рязък обрат в Ергенът накара зрителите да хлъцнат пред екраните
Коментари Харесай

МЕГА ГАДНО: Алек полудя от страст по Надежда, рязко охладня към Маги! (тя не иска да повярва - СНИМКИ)

Рязък поврат в " Ергенът " накара феновете да хлъцнат пред екраните довечера. А една от участничките не знае от кое място й е пристигнало... Да, приказваме за първичната и до момента безапелационна тръпка на Алек Младенов - Магдалена Томова, която, надали не, към този момент се виждаше като законна брачна половинка на чаровника.

И ненапълно с право, тъй като самият той я накара да има вяра, че е влюбен, признавайки й неколкократно, че не се е чувствал по този начин, че има пеперуди в стомаха и какво ли още не. Докато ненадейно тези пеперуди взеха, че литнаха и се насочиха по посока - Надежда Вишева.

От няколко дни, само че изключително довечера, Алек демонстрира освен благосклонности към другата по-голяма от него участничка, само че и избухна в пристрастеност, която не просто не можеше, а и не искаше да прикрие. Всички видяхме по какъв начин горещо се целуват Алек и Надежда. Видяхме също по този начин по какъв начин минути по-късно той беше радикално друг и в пъти по-хладен към Маги Томова.

Нещо повече - тази, която го придърпа, с цел да го целуне, беше Маги, а не Алек, той седеше до нея някак безразличен. И въпреки да й даде втора роза, това не бе особена разтуха.

Според мнозина Маги губи по точки, тъй като стартира да се държи прекомерно патетично и прекомерно сантиментално към Алек и непрекъснато да му повтаря какъв брой е влюбена. Докато Надя го дава с повече възприятие за комизъм и по този начин разрушава ледовете. Е, занапред ще забележим коя коя ще надцака.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР