Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко посечен,

...
Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко посечен,
Коментари Харесай

Тарантино се отказа от последния си филм, който трябваше да снима тази година

Рядко се случва разгласен холивудски план да бъде внезапно посечен, само че когато си измежду най-популярните режисьори в света в огромна степен можеш да правиш каквото смяташ за вярно.

Куентин Тарантино се е отказал от концепцията за кино лентата The Movie Critic, който по проект трябваше да бъде неговият 10-ти и финален план за огромен екран.

Това значи, че режисьорът на " Криминале " и " Имало едно време в Холивуд " в този момент ще се насочи към нова концепция, с която да постави точка на впечатляващата си кинокариера.

Информацията, че The Movie Critic отпада от проектите му, идва от източници на издания като The Hollywood Reporter и Variety.

The Movie Critic трябваше да опише измислена история от 1977 година, въодушевена в някаква степен от кинокритиците, които Тарантино е чел през годините. Впоследствие се появи информация, че планът се е трансформирал и Брад Пит ще влезе още веднъж в ролята, донесла му " Оскар " - каскадьорът Клиф Буут от " Имало едно време в Холивуд ".

Не стана ясно дали това ще направи кино лентата предистория или продължение на деветия филм на Тарантино, само че наподобява към този момент няма значение, тъй като той изцяло е изоставил концепцията.

Това се случва макар обстоятелството, че режисьорът беше планувал да стартира фотоси през август т.г. и даже беше получил данъчно облекчение от щата Калифорния за задачата.

Това не е първият филм, от който Тарантино се отхвърля в последните години. Той се готвеше да режисира и написан от самия него план от поредицата " Стар Трек ".

Въпреки че режисьорът нееднократно е посочвал, че десетият му филм ще бъде последният му за огромен екран, той въпреки всичко възнамерява да продължи да бъде креативен деен - с писане на книги, сериали и даже пиеси.

Източник: webcafe

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР