Рядко може още на първата среща да се разбере какво

...
Рядко може още на първата среща да се разбере какво
Коментари Харесай

Женски съветник: Вижте три знака, че той иска само секс

Рядко може още на първата среща да се разбере какво желае и чака от вас индивидът, с който сте излезли. Има доста въпросителни - дали той в действителност ви харесва, дали усеща химията, дали диалогът му е забавен, какви са желанията му. Ето обаче и по кои знаци може да забележите, че той търси единствено секс и надали търси сериозна връзка, съгласно Elite Daily.

1. Не ви изслушва
Ако не ви слуша с интерес и постоянно ви прекъсва преди да сте се изказали, надали желае да ви опознае добре и надали се интересува от вас, мнението ви и вижданията ви. Диана Дорел, специалист по връзките, споделя, че би трябвало да обръщате внимание на качеството на диалога, изключително на това какъв брой старания поставя момчето да ви опознае. Ако в действителност търси нещо съществено и демонстрира интерес към вас, ще заобикаля общите приказки и ще ви слуша деликатно. Но в случай че до момента в който слуша се занимава и с нещо друго, прекъсва ви по средата на изречението или трансформира тематиката преди да сте съумели да се изкажете до дъно, надали желае освен това от секс, счита Дорел. Ако е припрян и не ви чака да се изкажете, това е притеснително, счита и различен специалист по връзките - Сюзън Уинтър.

2. Постоянно ви допира
Ясно е, че може да се харесате още на първата среща, да си допаднете, да има мощна химия, пристрастеността да ви завладее. Може да има няколко целувки, обятия, да се хванете за ръце, да потанцувате. Но в случай че забележите, че той непрекъснато ви допира, и не си говорите изключително, а единствено се прегръщате и целувате, би трябвало да ви е ясно какво чака той. Езикът на тялото е прелестен метод да покажете на индивида, с който сте на среща, че сте подготвени за буйни целувки или секс. Седенето прекомерно близо един до различен, докосването на ръцете, образният контакт, галенето по бедрата и дупето, демонстрира, че той желае нещата да стигнат по-далеч, счита Андреа Амур, създател на UpDate Coaching.

3. Кани ви у тях незабавно
Това е най-очевидният знак. И въпреки всичко може да си помислите, че просто се отдавате на момента, на пристрастеността, че той просто не може да ви устои. И че даже да прекарате нощта с него, ще има и втора среща. Това обаче рядко е по този начин. "Ако някой се интересува от вас, а освен от секса, ще забави темпото и ще ви кара да се чувствате удобно ", споделя Дорел. "Би трябвало да ви води тук-там, по-далеч от вкъщи, тъй като се пробва да ви опознае и да прекарва повече време с вас. Ако срещите ви включват единствено стоене у дома и напитки, това значи, че той поставя минимални старания да ви опознае и просто желае да ви вкара в леглого ", изяснява тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР