Рут Колева събира дарения, за да издаде музиката си в

...
Рут Колева събира дарения, за да издаде музиката си в
Коментари Харесай

Рут Колева в търсене на 5000 долара - slava.bg

Рут Колева събира дарения, с цел да издаде музиката си в Мексико, показа преди дни самата тя. Изпълнителката помоли за финансова помощ вместо дарове за рождения си ден.

С парите ще финансира албума си. Целта ѝ е да събере 5000 $. На 18 април певицата стана на 30 години, празнувайки в изолираност на полуостров Юкатан, където е закотвена поради пандемията от ковид.

„ Не съм си представяла, че ще посрещна този празник и нова страница от живота си на 9978 километра от всичките си другари, близки и родственици. При това изолирана в мексиканско село с натрапен изсъхнал режим. Искам да ви помоля да помогнете празника ми да бъде благополучен и хубав, като се включите в моята акция.

Това ще бъде единственият, само че извънредно логичен и потребен подарък за мен и би спомогнал необикновено доста за успяването и реализацията на новия ми албум”, показа Рут и пусна дарителската си сметка в интернет. Засега тя е съумяла да събере 2252 $ от общо 54 донори. Това са 45% от търсената сума, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР