Рут Колева, освен, че преживя редица визуални трансформации, се развива

...
Рут Колева, освен, че преживя редица визуални трансформации, се развива
Коментари Харесай

Рут Колева пее на Лейди Гага в Ню Йорк

Рут Колева, с изключение на, че претърпя редица образни трансформации, се развива много и в професионален проект, откогато се появи за пръв път в третия сезон на Мюзик Айдъл, разбра HotArena.

От няколко години българката прави зашеметяваща кариера в Азия. В Китай е пяла в един от най-елитните клубове и е спала в 5-звезден пентхаус с джакузи по средата на жилището. Японците я дефинираха за една от най-хубавите джаз певици. Сега последователно Рут превзема и американския пазар, като неотдавна се изявява в италианския ресторант на родителите на Лейди Гага " Джоан тратория ". Заведението се намира в Ню Йорк и е измежду най-популярните, изключително измежду туристите. 

Първата изява на Рут там била на 16 октомври, като поканата била отправена персонално от родителите на Гага - Джо и Синтия Джерманотта. Участието на Колева и сътрудниците й минава сполучливо, а незабавно по-късно към нашенката е отправено неустоимо предложение. " Джо Джерманотта толкоз ни хареса, че изиска да свирим по два пъти в седмицата при тях ", похвали се Рут. 

Изявите на българката в " Джоан тратория " могат да й отворят още по-широко вратите на музикалния бизнес в Америка. Семейство Джерманотта има голямо въздействие и авторитетни познати в шоу средите, а самият Джо споделя в персоналните си профили в обществените мрежи видеа по какъв начин Рут пее в ресторанта му. Изявата на нашенката в " Джоан тратория " надалеч не е първият й пробив в Америка. Преди време тя получава покана за галавечеря във връзка климатичните промени в света. Там участва и някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Ал Гор. 

" Аз бях единственият реализатор и пях на български ария, която се споделя " Зелената ария на България ", споделя певицата, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР