Русофилка номер едно Светлана Шаренкова избухна с позиция-хибридка, сякаш спусната

...
Русофилка номер едно Светлана Шаренкова избухна с позиция-хибридка, сякаш спусната
Коментари Харесай

Шаренкова абсурдно: Зеленски стана от слуга на народа - слуга на САЩ

Русофилка номер едно Светлана Шаренкова избухна с позиция-хибридка, като че ли спусната от самия съветски президент Владимир Путин, отправена против украинския държавен глава Володимир Зеленски. Него тя назовава " прислужник на Съединени американски щати ", който само ламтял за оръжия. И разсъждава, че украинският политически хайлайф желал войната да продължи, с цел да заела тя работата на международните водачи във военната индустрия за регулярни доставки.

А макар клането в Буча, разрухата на Мариупол, известията за хиляди изнасилени украинки и терористичното завладяване на регионите на АЕЦ " Чернобил " и Запорожката АЕЦ, Шаренкова е на мнение, че въпреки всичко светът можел да разчита на дипломацията на Путин и неговите най-лоялни в Кремъл като Сергей Лавров...

Ето какво още написа шефката на Форум " България-Русия ", като резервираме истинския й правопис и словоред:

" Преди няколко години Зеленски беше порядъчен комедиант, снимал филми и сериали, основно в Русия. По-късно бе определен за президент на Украйна с лозунга, че ще бъде „ Слуга на народа” (дублиращ сюжета на знаковия съветски сериал от 2015 - 2016 г.). През 2022 година, когато породи военният спор сред Русия и Украйна, той още веднъж комфортно влезе в амплоато си на (комедиен) артист. Къде ловко, къде не толкоз –

Зеленски стартира да играе ролята на „ главнокомандващ”, облечен в несменяема зелена тениска, с набола брада. Гастролира във видеочатове с парламентите на Европейски Съюз и даже на Южна Корея! Дава изявленията и трагично сменя настроенията си – от „ Обсадени сме, само че ще се борим до последна капка кръв” до „ Всеки миг ще победим”. Заклеймява Русия и тиражира фейкове против Москва за „ военни закононарушения, геноцид и химически оръжия”.

Но главното е, че във всяко присъединяване по сюжет той до погнуса желае едно и също - още и още оръжия, военна помощ и антируски наказания!? Ето по този начин тогавашният така наречен прислужник на народа, моли за бомби, а не за филантропична помощ, се трансформира в действителен „ Слуга на войната и на САЩ”.

Всеки естествен човек страда поради спора и неговите жертви.

Конфликт, в който Западът посредством напън и интриги вкара двата приятелски народа живеещи в една страна от епохи. И тъй като сме за мир и срещу войната, ние желаеме тя да свърши по-скоро, и стъпваме върху логиката, че тя ще завърши не с повече оръжия и бомби, а с дипломация, които Русия предлага, а Зеленски - отхвърля.

Новите оръжейни колета и наказания наливат единствено бензин в огъня на военните дейности. Така Зеленски служи не народа си, а на поръчките от Вашингтон и Брюксел, чиято цел е политическо, военно и икономическо намаляване на Русия, подчиняването й посредством дисциплиниран хайлайф и ограбването на нейните безкрайни запаси. Мисия невъзможна!

Напрежението, глобите и подклаждането на русофобски нервности са арогантната игра на Запада и в нея мирът не е алтернатива. Той не е преференциален на пощръклелия Запад и НАТО, които желаят да обкръжат с боен кордон Руската федерация. Западът, който посредством цветни и въоръжени революции унищожава законни страни и законно определени държавни управления.

Войната е от изгода единствено и само на световните елити и техния военнопромишлен комплекс, а не на народите на Русия, Украйна, Европа и рационалният свят. Войната унищожава европейския бизнес. Той заплаща цената на глобите посредством обедняване, банкрути и галопираща инфлация. В тази цинична игра Зеленски избра роля ориентирана против ползите на Украйна. Но рано или късно украинците ще схванат, че са станали жертва на непознати ползи, или както звучи известната в последно време (трагична) фраза: „ Западът ще се бие с Русия до последния украинец”…

Светът пред очите ни се трансформира! От еднополюсен той става многополюсен, а Русия и Китай са основен фактор в него. Ето за какво са нелепи крокодилските сълзите на Запада свързани с Украйна.

Нелепи са и мрънканията - международният общественик Владимир Путин и посланик № 1 Сергей Лавров да бъдат съдени в Хага поради пропагандни известия и недоказани обстоятелства (оспорвани даже Пентагонът и английското военно министерство).

Дали някой, в миналото ще попита за същинските закононарушения през бризките минали времена!? Ще бъдат ли наказани президентите на Съединени американски щати за геноцида над индианците, за расовата дискриминация и робството, за Хирошима и Нагасаки, за Корея, за горените с напалм деца във Виетнам, за над милион цивилни жертви в Ирак, за бомбардировките над Югославия, за Арабската пролет, за Либия, за Афганистан…

Днес пътят към Мира минава през Дипломацията и разговора. Но това би трябвало да бъдат договаряния без напън и медийно промиване на мозъците и ново оръжие за Украйна. Диалог и дипломация в името на бъдещето на човечеството. Русия, Путин и Лавров са подготвени! Ако има други виновни водачи – дано да се заявят ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР