Руснаците отново могат да прибегнат до атака срещу Киев от

...
Руснаците отново могат да прибегнат до атака срещу Киев от
Коментари Харесай

Украинският Генщаб извънредно: Русия пак ще атакува Киев, за да ликвидира политическото и военното ръководство на страната - Топ новини

Руснаците още веднъж могат да прибегнат до офанзива против Киев от територията на Беларус – през Чернобилската зона или Черниговска област. Това съобщи по време на брифинг в Military Media Center заместник-началникът на Главното оперативно ръководство на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна бригаден военачалник Алексей Громов, представен от БЛИЦ..

„ Не изключваме, че съперникът може още веднъж да прибегне до нахлуване против Киев. Преди всичко те считат, че не могат да пробият фронта нито на юг, нито на изток. Един от разновидностите за така наречен събаряне на конституционния строй на Украйна е завладяването на Киев и ликвидирането на военнополитическото управление “, сподели Громов.

В същото време генералът напомни, че те няма да могат да напредват толкоз бързо, колкото през февруари, защото Въоръжените сили на Украйна са натрупали военен опит и са подготвени за всевъзможни сюжети.

„ Предполагаме, че съперникът може да прибегне до интервенция на първо място от Република Беларус. Това може да бъде както от територията на Чернобилската зона, по този начин и от Черниговска област.

Ние сме подготвени за това, само че сега не виждам опасност, че врагът ще нападна непосредствено “, акцентира Громов.

Сега от Русия на първо място би трябвало да се чакат повече офанзиви против инфраструктурни обекти.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР