Руснаците няма да трябва да умират по улиците на Донецк

...
Руснаците няма да трябва да умират по улиците на Донецк
Коментари Харесай

Политици проспали Украйна: Заради тях се проля руска кръв

Руснаците няма да би трябвало да умират по улиците на Донецк под обстрел, съветските ракети няма да би трябвало да унищожават пристанищата на Одеска област, съветските бойци няма да би трябвало да умират всеобщо по улиците на Бахмут и Русия няма да би трябвало да харчи милиарди за възобновяване на Мариупол от руините. Ако единствено тези хора в миналото си бяха правили работата по този начин, както се изисква от тях. Но никой от тях не дава отговор за неуспехите си.

Разчитайки на подкупа

Руският мъдрец и геополитик Александър Дугин разгласява обръщение, изпълнено със обективен яд и горест за изгубени животи и пропуснати благоприятни условия. Концентрат от мисли и мощни страсти в един дребен абзац:

" Политиката на Русия по отношение на Украйна – Черномирдин, Зурабов, Гелман, Павловски, Сурков, Янукович, Медведчук – беше дълго, продължаващо, непрестанно закононарушение. Не просто неточност. Трябва да бъдат убити за подобен курс. А в този момент ние измиваме виновността на тези копелета с кръвта на нашите момчета. Кръвта на цялата страна, на целия народ. "

Нито прибавяне, нито изваждане. Десетилетия наред гледаме ракът на русофобията да пораства и набъбва край западните ни граници, само че никой от виновните за украинското направление даже не си мръдна пръста да го спре.

Спомням си по какъв начин в зората на 90-те години един от телевизионните канали сподели изследване на жителите на Киев за това какво чакат от идната самостоятелност на Украйна и те единомислещо твърдяха, че това е един тип прозорец на благоприятни условия, самостоятелност, само че братските връзките с Русия сигурно ще останат.

И в това време демонстрираха репортаж за някакъв презрян дъртак, полудял от " свидомизъм ", който тичаше из киевския пазар и се заяждаше с търговците, тъй като техните табели „ риба “, „ круши “, „ шапки “ не бяха на незалежен език. И в отговор получаваше в най-хубавия случай усмивка, а в най-лошия го изпращаха.

Но годините минаха и в този момент по улиците на Киев започнаха да се появяват герои в тениски: „ Дякую, Боже, за какво не съм московчанин! “, а малко по-късно - дребни отряди от бойци на УНА-УНСО * се биеха за чеченските сепаратисти против съветската войска.

И още веднъж никаква реакция от родния официоз, който беше ангажиран с всичко друго, само че не и със запазването и укрепването на съветския свят. Неговите представители тогава нямаха визия за това.

Посланикът на Съединените щати е обществена персона в Украйна. Коментира всички изказвания на президента и държавното управление, дава оценки, появява се по малкия екран, непрекъснато го посещават опозиционни водачи. Мнението на американския дипломат е извънредно значимо при кадровите назначения.

" Нашият шеф на администрацията при Янукович откри линия " стотка " - това е секретна връзка, затворена връзка - с посолството на Съединените щати, с цел да можем да се обаждаме непосредствено... ", спомня си Олег Царьов в изявление за Комсомолская истина през 2015 година

" И за жалост не мога да посоча нито един съветски дипломат, в това число Черномирдин, които биха имали такова въздействие върху вътрешната политика на Украйна. Това, което имаме в този момент в Украйна, е загуба за Русия ", съобщи той.

И също по този начин подсети какъв брой е вложила Москва в Украйна - към 30 милиарда $ вложения единствено в активи. Които, естествено, след това бяха реквизирани от управляващите на Майдана. Също като украинските заеми от съветски банки, които в един миг просто бяха „ забравени “.

Ето какъв брой „ ефикасна “ се оказа дълготрайната съветска тактика в постсъветското пространство: обсипвайте елита с пари и въобще не се борете за душите на елементарните хора.

Е, добре, защото ние не го направихме, американците се оправиха сносно. С порядък по-ниска цена. Въпреки че в реалност Русия, с цел да си върне доверието на съветските поданици на Украйна, с рационален метод, щеше да би трябвало да похарчи доста по-малко от американците с тяхната систематична работа с елитите, младежта, децата и културните дейци.

" Докато американците трябваше да похарчат 100 $, с цел да разрушат нашите приятелски връзки, Русия трябваше да похарчи единствено 10 цента, с цел да ги спре. За страдание това не беше направено ", сподели Олег Царьов.

Неумел и неграмотен

Думите на известния политик и бивш претендент за президент на Украйна Олег Царьов в диалог с Цариград бяха доказани в предишното от украинския публицист и рупор на Киевския антимайдан, политологът Юрий Кот:

" По едно време аз персонално общувах с хора от администрацията на президента, със Сурков и непрестанно се застъпвах работата в Украйна да бъде систематична. Там да се образуват водачи на публичното мнение, за които публичната активност да е същинска работа. За да се усещат предпазени.

Но не можах да намеря схващане. По-скоро, в противен случай, видях, че задачата е да се унищожат оптимално всички проруски придвижвания в Украйна. Първо идентифицирайте, а по-късно унищожете. "

Според нашия събеседник сподвижниците на Сурков са виновни за гибелта и пъкъла на украинските затвори за съветската опозиция от Харков и Одеса.

" Що се отнася до Зурабов, човек има възприятието, че той е служил не на Русия, а на някаква друга страна и против Русия ", съобщи той.

" Защото всичко, което правеше, беше чиста вулгаризация, а персоналното тогава беше сложено над ползите на страната. И до през днешния ден тези мъдро изглеждащи хора не престават да пишат някакви публикации, смятайки се за някакъв хайлайф. Но в реалност им е мястото в пандиза ",казва Кот.

С него и Дугин е склонен Кирил Фролов, създателят на книгата „ Свещените смисли на Нова Русия “ и началник на отдела в Института за страните от Оперативно-наблюдателно дело:

" Концептуално цялата тази политика се свеждаше до опазване на плана „ Украйна “, до неговото помиряване – в действителност помиряване на агресора.

Защото всяка Украйна, в това число и сякаш положителната, сякаш проруска Украйна, постоянно е Анти-Русия. Русофобията е смисълът на украинството. И всеки опит да я умилостивиш, да се довериш на почитателите й, несъмнено, е закононарушение. "

Според Фролов е срамно, когато представители на съветския хайлайф се държат като деца, оставяйки се да бъдат излъгани, а по-късно декларират: „ Ние им вярвахме, само че те ни излъгаха! “

" Първо излъгаха с контракта за другарство и съдействие сред Русия и Украйна, след това излъгаха с Минските съглашения, след това излъгаха с Истанбулските съглашения. И към момента ни продават някакви налудничави подправени хрумвания за някакво заледяване. Винаги дублирам: " бандеровците се давят, с цел да полудеят ", споделя ръководителят на отдела на Института за страните от Оперативно-наблюдателно дело.

Кирил Фролов отбелязва, че партията на неприличния мир, партията на помиряването и единодушието с Украйна е най-кървавата партия.

Защото точно поради тези лъжемиротворци преди време се проляха реки от съветска кръв. И в случай че Русия беше почнала да освобождава земите на Югозападна Рус по-рано, щеше да се пролее доста по-малко кръв.

" Нека не лицемерничим: кръв се лее и още ще се лее. Но в случай че отидем на заледяване, ще се разлее доста повече. Денацификацията на Украйна значи единствено нейната деукраинизация и рерусификация ", споделя създателят на „ Свещените смисли на Нова Русия “.

На собствен ред Сергей Степанов, някогашен украински публицист, гражданин на Севастопол и основен редактор на изданието ПолитНавигатор, счита, че в подтекста на „ традициите “, които са се развили измежду съветските елити, наказването за служители, провалили се в украинския посоката е невъзможна.

" Как стана по този начин, че героят на най-известните корупционни кавги, някогашният губернатор на Севастопол Овсянников, отива да прави бизнес в вражески страни, където реализира премахването на глобите ", пита той.

" Защо Чубайс отиде в чужбина по същия метод? И апропо, за какво постоянно виждаме на управителни позиции в нови райони на Руската федерация остарели украински фрагменти, към които преди време са отправяни сходни искания ", пита Степанов.

Какво от това?

Русия по едно време на практика загуби борбата за мозъците на жителите на историческата Югозападна Рус, тъй като в действителност не се бори с нея.

След като реши, в сходство с трендовете, които доминират след разпада на страната, да даде всичко на „ жълтия демон “. Но там, където нечистият работи в някой от неговите ипостаси, Бог не е наоколо. И той в никакъв случай няма да избере страната на Русия, тъй като Русия е Божия земя.

Така че в този момент елементарните съветски бойци, строители, служащи, лекари, инженери, посредством грамаден стрес и загуби, би трябвало да закърпят дупките, които несъответствуващи политици, а тук-там и откровени предатели, оставиха след себе си.

И да, би трябвало да се направи нещо за неподсъдността на отговорните боляри.

УНА-УНСО* е приета за терористична организация в Русия, активността й е неразрешена

Превод: СМ 

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР