Руското военно министерство определи твърденията на британския военен министър Гавин

...
Руското военно министерство определи твърденията на британския военен министър Гавин
Коментари Харесай

Русия заклейми твърденията на британския военен министър

Руското военно министерство дефинира изказванията на английския боен министър Гавин Уилямсън, че евентуална офанзива на Русия против жизненоважната инфраструктура на Англия може да убие хиляди хора, като " оттатък здравия разсъдък ".

" Ръководителят на Министерството на защитата на Обединеното кралство отиде оттатък всевъзможен здрав разсъдък в ревностната си битка за увеличение на бюджета за защита ", посочи представителят на съветското военно министерство ген.-майор Игор Конашенков.

" Само за сведение, цялата информация за местоположението на английските електроцентрали и тръбопроводи е толкоз " загадка ", колкото фотосите или местоположението на Уестминстърското абатство или Биг Бен ", добави Конашенков.

Министър Уилямсън съобщи пред английското издание " Дейли Телеграф ", че Москва проучвала електроенергийната система на Обединеното кралство, както и системата от газопроводи, с цел да сътвори " безпорядък ".

Русия нахока Англия, че я дефинира като агресор
Русия нахока Англия, че я дефинира като агресор

Тереза Мей не била заинтригувана от оправянето с действителните закани пред Запада

Изявлението на английския боен министър идва единствено дни след апела на началника на Генералния щаб на английската войска Ник Картър за увеличение на военните разноски, с цел да може страната да бъде конкурентна на " съперниците на Англия " като Русия, Северна Корея, Иран и Китай и с цел да отбрани страната от хибридната война, която се практикува от тези страни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР