Руското правителство нареди на вече избрания от него изпълнител да

...
Руското правителство нареди на вече избрания от него изпълнител да
Коментари Харесай

Русия: Кримският мост ще бъде възстановен за 9 месеца

Руското държавно управление подреди на към този момент определения от него реализатор да приключи ремонта на основния мост, свързващ анексирания Крим с Русия до юли 2023 година, оповестява BBC. „ Нижнеангарсктрансстрой “ ще извърши реконструкцията на оборудването.
Прочетете още
Мостът беше развален от детонация предходната събота, която съгласно публични данни е предизвикала гибелта на минимум трима души. Русия упрекна Украйна за офанзивата, само че Киев отхвърли да стои зад нея. Преди дни ФСБ съобщи, че е задържала петима руснаци и трима жители на Украйна и Армения за детонацията.

19-километровият мост, най-дългият в Европа, е основен маршрут за доставки за съветските сили в Украйна, само че тежкотоварните коли не могат да го употребяват. Експлозията докара до сриване на междинни сектори от две от четирите платна на моста в морето и повреди железопътната линия.

В момента камионите са принудени да се редят на опашка за ферибот като се счита, че това ще отнеме няколко дни. Мостът обаче е още веднъж отворен за железопътен и лек авто трафик.
 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР