Руското посолство у нас, оглавявано от скандалната Елеонора Митрофанова, публикува

...
Руското посолство у нас, оглавявано от скандалната Елеонора Митрофанова, публикува
Коментари Харесай

Митрофанова: Преоблечени като руснаци украински военни ще убиват цивилни в Одеса

Руското посолство у нас, ръководено от скандалната Елеонора Митрофанова , разгласява коментар във Facebook, в който твърди, че Украйна възнамерява провокация в Одеската област. В известието от посолството показват, че " в близко време се възнамерява да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на съветските военни и да се извърши показателен разстрел на мирни поданици ".

Ето какво написа още:

Извънредно изказване на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за филантропично реагиране в Украйна.

Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) приготвя поредна чудовищна провокация с цел да упрекна съветските военни в тъй наречените военни закононарушения с всеобщо заличаване на мирни поданици в Одеска област.

С тази цел в близко време се възнамерява да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на съветските военни и да се извърши показателен разстрел на мирни поданици.

Снимки и видео от тази акция с сякаш " безчинствата на руснаците " за неотложно цинично разпространение на фейкове ще бъдат оповестени от украински и западни осведомителни организации.

Подготвящата се провокация на украинските управляващи показва безчовечното им отношение към ориста на мирните жители на Украйна и свидетелства за цялостно занемаряване на всички правила на морала и интернационалното филантропично право.

Предварително предизвестяваме страните от " цивилизования Запад " отпред със Съединени американски щати за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се следващи ужасни закононарушения на киевския режим.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР