Руското министерство на външните работи определи като нелогично Европейският съюз

...
Руското министерство на външните работи определи като нелогично Европейският съюз
Коментари Харесай

Москва: Решението на ЕС за санкции спрямо руски граждани е нелогично!

Руското министерство на външните работи дефинира като нелогично Европейският съюз да взема първо политическо решение за санкциониране на съветски жители поради случая " Навални ", а по-късно случайно да утвърждава кандидатури кой тъкмо да бъде глобен, съобщи организация " Новости ".

Коментарът е мотив днешното решение на първите дипломати на 27-те страни членки четирима високопоставени съветски държавни чиновници да бъдат подложени на лични наказания за нарушение на човешките права.

" Подчинявайки се на блоковата дисциплинираност и антируските стандарти, в Брюксел още веднъж инстинктивно протягат ръка към неработещото санкционно копче ", се споделя в известие на външното министерство в Москва.

Междувременно съветското външно министерство упрекна Европейския съюз, че се намесва във вътрешните работи на страната, като заплашва със наказания поради ареста на опозиционния политик Алексей Навални.

" Категорично считаме за неприемливи непрестанно звучащите противозаконни и неуместни претенции за за " освобождение " на жител на Руската федерация, наказан за стопански закононарушения от съветски съд на територията на страната ни в сходство с съветското законодателство “, съобщи министерството.

След осъждането на Навални за нарушение на изискванията на пробацията, Европейският съд по правата на индивида изиска от Москва да освободи Алексей от пандиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР