Руското министерство на отбраната обвинява САЩ в контрабанда на нефт

...
Руското министерство на отбраната обвинява САЩ в контрабанда на нефт
Коментари Харесай

Русия обвинява САЩ в контрабанда на нефт от Сирия

Руското министерство на защитата упреква Съединени американски щати в контрабанда на петрол от Сирия. Официалният представител на ведомството Игор Конашенков съобщи, че петролът се създава от съоръжение, обезпечено посредством заобикаляне на всички американски наказания от водещи западни корпорации, написа ТАСС. "САЩ контрабандира сирийски нефт в други страни. Караваните се охраняват от американските частни военни компании (PMCs) и специфични елементи. " Това съобщи формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация Игор Конашенков.
"Под закрилата на американските военни и чиновници на американските ПМК газови танкери от нефтените залежи на Източна Сирия се контрабандират в други страни ", твърди той. Игор Конашенков добави, че при вероятно нахлуване на сходна каравана бързо ще реагират силите за специфични интервенции и американски военни самолети. Той сподели, че за петрол се употребява съоръжение от водещи западни корпорации, които се доставят до оборудванията, заобикалящи всички американски наказания.
Говорителят означи, че петролът се изнася от следената от Съединени американски щати компания Sadcab, която работи при по този начин наречената самостоятелна администрация на Източна Сирия. Според генерала, облагата от такава контрабанда се получава от американските РМС и американските специфични служби посредством посреднически компании. Според организацията, защото цената на един барел от този петрол е 38 $, месечните държавни служби на Съединени американски щати получават над 30 000 000 $ от подобен „ бизнес “.
От министерството споделиха още, че Съединени американски щати управляват производството и придвижването на петрол от Сирия както преди, по този начин и след разгрома на терористите в Заевфрат. Конашенков съобщи, че това се потвърждава от изображения на отдели за галактическо разузнаване. "Следователно това, което Вашингтон прави сега - завземането и контрола на нефтените залежи в източна Сирия под неговия въоръжен надзор, е, просто казано, интернационална държавна бандитизъм ", сподели Конашенков. По-рано началникът на Пентагона разгласи запазването на група американски войски в Източна Сирия, задачата на която се допуска, че е "да се предотврати достъпът на ИС до нефтените залежи ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР