Руското издание на Важни истории публикува статия, в която разказва

...
Руското издание на Важни истории публикува статия, в която разказва
Коментари Харесай

Бият ли се децата на руския политически елит в Златната рота в Украйна?

Руското издание на " Важни истории " разгласява публикация, в която споделя какво се случва със синовете на хората от политическия хайлайф в Москва.

Повечете от тях са мъже на 27-34 години, само че има и много по-млади - 20-22 година Хванала ли ги е частичната мобилицация? Биха формирали " Златна рота ".

Авторът на материала - журналистката Екатерина Фомина, напомня фраза, която се приписва на съветски военачалник по време на войната в Чечня: " Дайте ми да набера рота от децата на елита и войната ще свърши за един ден ".

32-годишният шурей на съветския министър на защитата Сергей Шойгу - Алексей Столяров, блогър в YouTube, който дава и фитнес препоръки, като самият той показва мускули, е запитан какво мисли за мобилизацията, до момента в който пътува на отмора в Непал.

Той е видял въпроса, само че не е дал отговор, написа " КлубЗ ".

Иля Медведев (27 г.), наследник на Дмитрий Медведев, заместник-секретар на Съвета за сигурност на Русия, сподели, че " не е получил призовка от военния комисариат ".

Андрей Угнич (33 г.), шурей на първия заместник-ръководител на президентската администрация Сергей Кириенко (считан за един от евентуалните наследници на съветския президент Владимир Путин), " чу въпроса за мобилизацията и затвори телефона ”, написа авторката.

Синовете на различен заместник-ръководител на президентската администрация - Алексей Громов, 30-годишният Алексей и 27-годишният Даниил, са създали същото.

Единствен Александър Колоколцев (39 г.), наследник на съветския вътрешен министър Владимир Колоколцев, разгласи готовността си да тръгне на война. Той е най-възрастният от цитираните в материала " златни момчета ”.

" Като родолюбец и жител на моята страна, постоянно ще я пазя. Ако бъда свикан и мобилизиран, ще отвръщам отговорно и ще отида на фронта. Не изключвам това да се случи ", твърди Колоколцев-младши.

Източник: ClubZ
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР