Рускоговорящи туристи са се изкъпали в едно от рилските езера.

...
Рускоговорящи туристи са се изкъпали в едно от рилските езера.
Коментари Харесай

Рускоговорящи туристи са се изкъпали в едно от рилските езера

Рускоговорящи туристи са се изкъпали в едно от рилските езера. Това оповестява консуматор в една от обществените мрежи, като разгласява и фотография, на която се вижда по какъв начин туристите са наоколо до " Бъбрека ", един е вътре в езерото, а втори е нагазил до брега .

Самият създател на обявата показва своето отвращение по отношение на случилото се. Жената показва, че става въпрос за чужденци .

„ Обясних им, че е неразрешено, те ми отвърнаха, че знаят, и все пак продължиха да се събличат пред мен, след което започнаха да плуват без никакво разкаяние! " , споделя дамата, публикувала фотографията.

По думите ѝ всеки би трябвало да се преценява със законите и реда в страната, без значение дали е емигрант, задграничен жител или българин.

Снимката е била видяна и от парковата защита, само че когато чиновниците на Национален парк " Рила " пристигнали на мястото, към този момент нямало туристи.

Около езерата има доста табели с предизвестия, че влизането в тях е абсолютно забранено. Нарушителите ги грози санкция до 5 000 лв..
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР