Руско-украинска война ПолитикаНямаше друг начин“: Путин обясни нападението над УкрайнаПолитикаЗеленски:

...
Руско-украинска война ПолитикаНямаше друг начин“: Путин обясни нападението над УкрайнаПолитикаЗеленски:
Коментари Харесай

Евролидерите за Украйна: молитви, осъждания, настоявания, съжаления, но не и помощ

Руско-украинска война Политика„ Нямаше различен метод “: Путин изясни нападението над УкрайнаПолитикаЗеленски: Светът избра да е непряк наблюдаващ в Украйна
Мислите на европейските водачи са с Украйна, те са солидарни с нападната от Русия нация и показват надълбоко страдание поради трагичната загуба на животи. Също по този начин страните членки „ упорстват “ Русия да приключи неотложно своите военни дейности, абсолютно да изтегли всичките си сили и военно съоръжение от цялата територия на Украйна и да зачита в цялостна степен териториалната целокупност, суверенитета и независимостта на Украйна в границите на нейните интернационално приети граници.

Лидерите на Европейски Съюз „ приканват “ приканва Русия и подкрепяните от Русия въоръжени формирования да съблюдават интернационалното филантропично право и да прекратят своята дезинформационна акция и хакерски атаки.

И не стопират дотук: те „ изрично осъждат “ присъединяване на Беларус в тази експанзия против Украйна и „ приканват “ страната да се въздържа от сходни дейности и да съблюдава интернационалните си отговорности.

Общо взето това са посланията, отправени от Европейския съюз към обществеността след срещата на евролидерите нощес, предадени в България от Министерския съвет и премиера Кирил Петков.

В тези послания обаче липсва каквато и да е военна поддръжка за Украйна, а след срещата президентът Володимир Зеленски изрази страдание, че международните водачи на процедура са решили да оставят европейската страна Украйна да се отбранява напълно сама против Русия. В изказването си той е безапелационен, че наложените наказания, които даже не са най-тежките вероятни, няма да свършат никаква работа и Киев скоро ще е в ръцете на Москва.

Той предизвести и за нещо друго – че Путин не е проблем единствено на Украйна, с териториалните си упоритости той може да се трансформира в проблем за цяла Европа, само че тогава може да е късно. Това е прилика с Втората международна война, когато европейските водачи дълго време позволяват силата на Хитлер да пораства, до момента в който в последна сметка той превзема съвсем цяла Европа.

В известието на Министерския съвет от през вчерашния ден се показва, че ще има финансова помощ за Украйна, само че главно филантропична. Преди няколко седмици Украйна се оплака, че на отправено искане към Германия за военна помощ, те са получили 5000 каски, само че не и оръжие.

Тогава кметът на Киев и някогашен международен първенец по бокс в тежка категория Виталий Кличко дефинира това като „ смешка “. " Поведението на немското държавно управление ме оставя без думи. Министерството на защитата наподобява не е осъзнало, че сме изправени пред чудесно оборудвани съветски войски, които могат когато и да е да стартират ново навлизане в Украйна ", бе коментарът на Кличко, изработен тъкмо преди месец.

Днес сутринта Русия е бомбардирала Киев, а очевидци описват, че войските на Путин идват от всички страни. Информацията бе доказана и от Зеленски, който е на мнение, че режимът в Москва желае да „ обезглави “ украинското държавно управление и позволи, че задачите са точно той и фамилията му.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР