Руският външен министър Сергей Лавров смята, че изоставянето на английския

...
Руският външен министър Сергей Лавров смята, че изоставянето на английския
Коментари Харесай

Лавров нарече отказа от английски език глупав

Руският външен министър Сергей Лавров счита, че изоставянето на британския език е неуместно и няма нищо общо с езика.

" Не мисля, че тези, които споделят, са прави: те настройват целия свят против нас, тъй че дано се махнем от британския език. Това е неуместно. Това е неуместно, тъй като езикът няма нищо общо с това ", сподели Лавров по време на общоруската благотворителна акция „ Дърво на желанията “, оповестяват съветски медии.

„ Това е същото, както Владимир Зеленски забрани съветския език, съветското обучение, съветските медии в Украйна “, добави още Лавров.

Общоруското събитие „ Коледна елха на желанията “ се организира от 2018 година Тя оказва помощ за сбъдването на новогодишните фантазии на деца в затруднено състояние, сираци, деца с увреждания, както и надарени деца. В цялата страна се издигат новогодишни елхи, украсени с топки с детски фантазии. Акцията се реализира от Първото придвижване с поддръжката на Росмолодеж. Само за пет години са сбъднати фантазиите на към 107 хиляди деца. Президентът, министър-председателят, членове на държавното управление и народни представители интензивно поддържат тази акция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР