Руският външен министър Сергей Лавров предупреди, че бойните действия няма

...
Руският външен министър Сергей Лавров предупреди, че бойните действия няма
Коментари Харесай

Лавров предупреди, че атаките няма да спрат, Зеленски с нови обвинения


Руският външен министър Сергей Лавров предизвести, че бойните дейности няма да спрат макар договарянията с Киев.

Лидерът на самообявилата се Донецка национална република (ДНР) Денис Пушилин също се закани, че нейните милиции ще засилят офанзивата против украинската войска в Донбас.

Украинският президент Володимир Зеленски упрекна съветската войска и сепаратистите от Донбас, че при офанзивата против Мариупол са починали десетки хиляди. Само в бомбардирания в края на март спектакъл бяха заровени минимум 300 души.

„ Не може да се надяваме, че разсъдъкът ще надделее и че съветските управляващи просто ще се откажат от тази война. Русия може да бъде единствено принудена да направи това, може единствено да бъде принудена да търси мир, да бъде принудена да спре да изтезава хората, да бъде принудена да почита самостоятелния живот на прилежащите нации, да бъде принудена да напусне територията на Украйна “, съобщи Зеленски.

В тирада пред Народното събрание на Южна Корея Зеленски изиска военна помощ. Руското командване пък заяви за първата унищожена противовъздушна система Ес-300, доставена на Украйна от член на НАТО.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР