Руският външен министър разкритикува днес оповестяването на разговор между френския

...
Руският външен министър разкритикува днес оповестяването на разговор между френския
Коментари Харесай

Лавров разкритикува оповестяването от френска телевизия на разговор между Макрон и Путин


Руският външен министър разкритикува през днешния ден оповестението на диалог сред френския президент и съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През от телевизия " Франс 2 ", съобщи Франс прес. Разговорът е бил извършен четири дни преди нахлуването на съветските сили в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6280
" Общоприетите дипломатически правила не допускат едностранното приключване на (такива) записи ", безапелационен бе Лавров, който е на посещаване във Виетнам.

Деветминутният телефонен диалог на Макрон с Путин бе излъчен от френската телевизия като част от документален филм за опитите на френския президент да предотврати спора в Украйна.

съобщи, че диалогът не съдържа нищо, от което Русия да се срами. " Ние постоянно водим договарянията по подобен метод, че да няма от какво да ни е позор. Винаги споделяме това, което мислим, подготвени сме да отговаряме за думите си и да разбираем позицията си ", посочи съветският министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР