Руският външен министър оцени ситуацията в международния дневен редОсновният проблем,

...
Руският външен министър оцени ситуацията в международния дневен редОсновният проблем,
Коментари Харесай

Сергей Лавров за ядрената заплаха, преговорите с Киев и русофобията

Руският външен министър оцени обстановката в интернационалния дневен ред

Основният проблем, който тревожи света през днешния ден, е опасността от нуклеарна война. Руският външен министър в изявление за предаването " 60 минути " напомни, че съветската нуклеарна теория ясно разписва изискванията, при които могат да бъдат употребявани сходни оръжия.

„ Ако зависи от нас, тогава президентът неведнъж е казвал, че в нашата нуклеарна теория ние предвиждаме извънредно ответни ограничения, които са за попречване на директни нуклеарни удари или удари с други типове оръжия, които заплашват самото битие на Руската Федерация “, сподели Сергей Лавров.

KP.RU събра основни цитати от изявление с ръководителя на съветското външно министерство.

Факт е, че Съединените щати са страна в спора в Украйна

Струва ми се, че американците от дълго време вземат участие в тази война. Те освен въоръжават Зеленски и неговия режим, те дават разследваща информация от спътниците, и освен от няколкото десетки военни спътника, само че и от няколкостотин търговски спътника, които в този момент са в услуга на военните проекти за поддръжка на неонацисткия режим.

Има от ден на ден информация, че американците освен оказват помощ да се вербуват наемници за присъединяване във военните дейности в Украйна, само че и постоянен американски боен личен състав, сходно на военния личен състав на редица европейски страни, които непрекъснато работят на място, в това число за подкрепяне на екипажите на оръжейни системи - ракетните системи за залпов огън като HIMARS. Доказателствата се умножават, а на самия Запад стартират да осъзнават, че отиват много по-далеч, в сравнение с са възнамерявали.

За договарянията с Киев

Седяхме на масата за договаряния с украинската делегация до края на март, когато в Истанбул беше контрактуван метод за разрешаване на тази обстановка на правилата, които бяха препоръчани от украинците и те ни устройваха в тази обстановка. Тези договаряния бяха прекъснати по директна заповед на Съединени американски щати и Лондон. Тази война се води от англосаксонците, които управляват режима на Зеленски, а към тях се пробват да се причислят поляците и всевъзможни балти. Никога първи не сме желали договаряния. Истанбулският кръг от договаряния приключи процеса, който беше стартират по искане на Украйна, ние отговорихме позитивно на предлагането за влизане в договаряния.

Лавров назова неистина изказванията, че Русия отхвърля да договаря за Украйна

Не получихме съществени оферти за контакт. Имаше някои не доста съществени позвънявания, на които ние също не отговорихме негативно и предложихме да формулират съответни оферти, с които някои хора да дойдат при нас посредством косвен контакт. И в тази ситуация не получихме съответни оферти. Не е нужно да се лъже. Лъжата е неприятно нещо.

За неонацизма в Украйна

Що се отнася до неонацистките корени на настоящия режим, които бяха засадени в плодородната почва след Майдана, това е сериозен проблем, който би трябвало да бъде решен. Без да изкореним нацизма в Украйна, ще ни бъде доста мъчно да продължим да решаваме проблемите със взаимното битие на огромния европейски континент.

Въпреки че и тук се разсънват подозрения по отношение на позицията на Европа. Германският нацизъм, Хитлер сплоти множеството страни от Европа под своите флагове, с цел да нападне и унищожи Съюз на съветските социалистически републики. Сега почти същата група страни поддържа Зеленски, който въобще не е Хитлер (не той дефинира дейностите против Руската федерация, само че му се подреждат съответни неща). Но знамената, под които се е събрал нацисткият интернационал, са същите.

За русофобията

Расизмът надалеч не е инертен, а открит и всекидневен, в случай че погледнете по какъв начин се третират нашите жители в Европа и какво споделят за руснаците. Същите тези балти, поляци. Такива русофобски изказвания си разрешават и уважавани политици във Франция, Германия и други страни.

За премълчаването на закононарушенията на Киев от Организация на обединените нации

Когато Русия най-сетне отговори съществено, всички започнаха да играят наказание, в това число, за жалост, секретарят на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, който в обстановките, за които приказвах, запазваше гробовно безмълвие и не сподели по никакъв метод своето неспокойствие и угриженост. Но след вчерашните дейности на съветската войска той внезапно се развълнува.

Това още един път акцентира, че нещо не е наред с Организация на обединените нации, Западът се пробва да приватизира Организация на обединените нации.

За срещата сред Путин и Байдън на срещата на Г-20

Многократно споделяме, че в никакъв случай не отхвърляме срещи и в случай че постъпи оферта, ще я разгледаме. Ако всички считат, че към този момент има сигнал, че Байдън е подготвен за такава среща, то тази убеденост се основава единствено на фразата му: „ ще забележим “, когато го попитаха дали ще се срещне с Путин. Е, това е по-скоро за журналистически и аналитични разсъждения, в сравнение с за действителна политика.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР