Руският тенисист Даниил Медведев, който е поставен под номер 3

...
Руският тенисист Даниил Медведев, който е поставен под номер 3
Коментари Харесай

Медведев се класира на 1/4-финалите след отказ на Лехечка

Руският тенисист Даниил Медведев, който е подложен под номер 3 в схемата на " Уимбълдън ", се класира за четвъртфиналите след триумф над чеха Иржи Лехечка с 6:4, 6:2 и отричане на противника.

Медведев направи пробив още в първия гейм на първия сет, а по-късно го затвърди като си взе побадаването. Така руснакът, който се състезава под неутларен факт резервира задатъка си и затвори частта при 6:4.
Във втория сет той имаше по-сериозно преимущество, като съумя два пъти да завоюва подаването на Лехечка и стигна до 6:2.

В този миг на закъснение с два сета Лехечка реши, че е по-разумно да се откаже, защото имаше проблеми с напредването по корта и не пожела да рискува по-сериозна травма.

След мача Даниил Медведев призна, че съжалява, че Иржи Лехечка се е отказал, въпреки че е видял, че той има проблеми при напредването. Руснакът изрази и страдание, че в идващите мачове ще играе на централния корт, защото няма загуби на корт №1 в комплекса.

Медведев ще срещне в дуел за продължение към Топ 4 спечелилия от срещата сред Стефанос Циципас от Гърция и американеца Кристофър Юбанкс. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР