Руският рапър Андрей Меншиков (Лигалайз/Ligalize) не е бил допуснат до

...
Руският рапър Андрей Меншиков (Лигалайз/Ligalize) не е бил допуснат до
Коментари Харесай

Отказаха на руски рапър полет от Астана до Будва, той признава за престъпленията на Кремъл

Руският рапър Андрей Меншиков (Лигалайз/Ligalize) не е бил позволен до борда на аероплан, изпълняващ полет от Астана до Будва (Черна гора). Това излиза наяве от негов пост в обществените мрежи, оповестяват

Музикантът е трябвало да замине от Казахстан към Балканите за концерт, само че полската самолетна компания LOT е отказала достъп на борда на пасажери с съветски паспорти.

„ Готов съм да понеса отговорност за ужасните закононарушения, които моята страна прави. Не считам, че това е прекалено „ страдалчество “ спрямо действителното страдалчество на украинците “, написа Лигалайз.

Концертът му в Черна гора се отсрочва за нова дата, която към момента не е оповестена.

Полските самолетни компании съблюдават прецизни рестрикции по отношение на допускането на съветски жители. Санкциите бяха наложени поради непредизвиканата война, която Русия стартира против Украйна.

Последователи на рапъра в Инстаграм упрекнаха полската самолетна компания в ксенофобия. Лигалайз им отговори, че ксенофобията е необяснима неприязън към другите, само че да мразиш руснаците и държавата-терорист Русия е безусловно обяснимо. Срещу рапъра в Русия се води следствие за дискредитиране на съветската войска. Той намерено се разгласи срещу експанзията на Путин.

Руската войска прави ужасяващи военни закононарушения на украинска земя, като от началото на пълномащабната война (февруари 2022 година) са събрани доказателства за близо 109 000 такива, в това число убийството на невъоръжени деца и дами.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР