Руският пропагандист Владимир Соловьов каза, че ще има десетилетия на

...
Руският пропагандист Владимир Соловьов каза, че ще има десетилетия на
Коментари Харесай

Битка между добро и зло: Пропагандист прогнозира десетилетия на конфронтация между Москва и Запада

Р уският пропагандист Владимир Соловьов сподели, че ще има десетилетия на борба сред Москва и Запада в това, което той разказа като борба сред " положителното и злото ". 

Клип, оповестен в X от журналиста Джулия Дейвис, демонстрира, че Соловьов, който има близки връзки с Владимир Путин, стартира с присъщата си въздишка, преди да каже “да поговорим за Запада “. 

“За тях явно ние сме главният зложелател и ни предстоят десетилетия на борба. Абсолютно не би трябвало да се опасяваме от това “, сподели Соловьов по канал “Русия 1 “.  

Putin ally predicts future of conflict with West
— Newsweek (@Newsweek)
 Соловьов, дружно с гостите си, показа пълномащабната инвазия на Путин като прокси война сред Москва и НАТО, отправяйки постоянни нуклеарни закани против съдружниците на Киев за тяхната поддръжка против съветската експанзия. 

Според Соловьов всички равнища на съдействие сред Русия и Запада преди нахлуването са били просто “случайни “. Той показва, че вековете на неприязън са били естествени. 

След това Соловьов дава своето пояснение за тези враждебни връзки, като споделя: Невъзможно е да се подписа мир сред положителното и злото. 

“Ние сме положителни, а те са зли. Това е просто и ясно “, споделя той, преди да си показа, че се обръща към самия Запад. " Искате стратегическото проваляне на Москва и за това сте подготвени да предприемете най-рискованите стъпки? ” 

Не сме сюрпризирани “, споделя той, " желаете да унищожите милиони почтени хора “, показва Соловьов преди да се върне към описанието на Запада в трето лице, с цел да каже, че " силата е единственият език, който схващат “. 

“Нека не чакаме, че те ще се предадат “, споделя Соловьов, говорейки за това по какъв начин режимът на нацистка Германия се бори със руската войска през Втората международна война. 

Meanwhile in Russia: Vladimir Solovyov predicts that Russia will continue fighting against the West for decades to come. He argues that decades of peace were just a coincidence, but hostility is natural.
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)
Въпреки това, Соловьов споделя, че Съветският съюз е направил грешката, като е премахнал войските си от страната, където са били ситуирани неговите бази, и " ние вярвахме, че гнилият демонски Запад ще поеме и ще извърши някои отговорности. Никога повече не можем да повторим същата неточност “. 

Надписът във видеото, гасящ " обединение на сатанизма с идиотизма в западния свят “ разказва една от тематиките, които Соловьов обрисува, а точно, че войната в Украйна има квази-духовни цели, показва Newsweek. 

Сред образците за борба със Запада Соловьов показва обяснението на Съединени американски щати, че " Ислямска страна " е виновна за терористичната офанзива в “Крокус Сити хол ”, която Москва продължава да свързва с Украйна, без да дава доказателства. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР