Руският президент внесе в Държавната дума законопроект, разширяващ правилото за

...
Руският президент внесе в Държавната дума законопроект, разширяващ правилото за
Коментари Харесай

Русия забранява на хора с чуждо гражданство да стават военни и държавни служители

Руският президент внесе в Държавната дума законопроект, разширяващ правилото за възбрана на непознатото поданство за военнослужещи, държавни чиновници и редица други категории лица, съобщи ТАСС. Текстът е оповестен в електронната база данни на Думата, прецизира БГНЕС.
" Целта на плана на федерален закон е да обясни наредбите на някои законодателни актове на Руската федерация, които плануват ограничавания за заемане на държавни и общински длъжности, длъжности на държавна и общинска работа и други длъжности във връзка със съществуването на поданство на непозната страна или позволение за престояване или различен документ, потвърждаващ правото на непрекъснато престояване на жител на Руската федерация на територията на непозната страна ", се споделя в обяснителната записка.
 Анализ: Ако не е имало Октомврийска гражданска война, Русия щяла да владее Босфора Анализ: Ако не е имало Октомврийска гражданска война, Русия щяла да владее Босфора
Руското издание agitpro.su разгласява забавен материал с провокативен край под заглавие " Неоосманский план Турции закончится россий...
По-специално, законът " За държавната отбрана “ предлага да се предпише, че боец, федерален държавен чиновник, чиновник на органите за държавна сигурност може да бъде жител на Руската федерация, " който няма поданство на непозната страна или позволение за престояване или различен документ, потвърждаващ правото на непрекъснато престояване на жител на Руската федерация на територията на непозната страна. " Настоящата версия на закона планува единствено, че органите за държавна сигурност се комплектоват с боен и граждански личен състав, който няма поданство на други страни.
Неспазването на това условие, съгласно самодейността, " служи като съображение за отвод да бъде признат на военна работа, федерална държавна работа или да работи в организации за държавна сигурност, както и за преустановяване на контракта за военна работа с него “. Освен това чиновниците на държавната сигурност - както цивилни, по този начин и военни - ще би трябвало неотложно да уведомят документално управлението си за прекратяването на съветското поданство или появяването на задграничен паспорт или позволение за престояване. Законопроектът също по този начин не разрешава набирането на лица с задгранично поданство в митническите органи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР