Руският президент Владимир Путин заяви днес пред ръководители от отбранителната

...
Руският президент Владимир Путин заяви днес пред ръководители от отбранителната
Коментари Харесай

Путин: Руската отбранителна индустрия трябва да подобри работния процес

Руският президент Владимир Путин съобщи през днешния ден пред ръководители от отбранителната промишленост на страната, че би трябвало да се усъвършенства работният развой, с цел да може армията да получава бързо нужните оръжия, съоръжение и техника за войната в Украйна, съобщи Ройтерс.

Изказването си съветският президент направи при посещаване град Тула - един от центровете на военнопромишления комплекс на страната.

" Най-важната задача пред военнопромишления комплекс е да обезпечи всичко належащо за нашите елементи и силите на фронтовата линия - оръжия, съоръжение, муниции и екипировка, в належащо количество и положително качество при най-кратки периоди ", акцентира той.

" Също по този начин е значимо да усъвършенстваме и подобрим доста техническите характерности на въоръжението и оборудването за нашите бойци въз основата на бойния опит, който придобихме ", сподели още Путин.

През тази седмица той разяснява, че съветската войска би трябвало да се поучи и да оправи проблемите, които изпитва в Украйна, като даде обещание да даде каквото е належащо за продължение на войната, която скоро ще навлезе в своя единадесети месец.

Откакто стартира войната на 24 февруари и десетки хиляди съветски бойци нахлуха в Украйна в границите на наричаната от Путин " специфична военна интервенция ", Москва се изтегли от близо половината от в началото превзетите територии. Русия изгуби или изостави обилни количества въоръжение и съгласно американски представители е изгубила десетки хиляди военнослужещи, показва Ройтерс.

Путин призна, че частичната готовност за да добави към 300 000 души към войските си, не е протекла по проект и подреди проблемите, свързани с дефицит на главно съоръжение и образование, да бъдат поправени.

Русия въпреки всичко управлява забележителна част от Украйна и съгласно Путин Москва ще победи, макар украинската опозиция и оръжието за милиарди долари, което Киев получава от Запада, дружно с разследваща информация и друга помощ.

Путин разгласи тази седмица, че страната ще обезпечи всичко, от което армията се нуждае " без ограничаване в средствата ", само че и че не е належащо стопанската система " да се милитаризира ".

На срещата с ръководителите от отбранителната промишленост през днешния ден Путин акцентира, че желае да чуе предложенията им за справяне с проблемите и упорства експертите от военнопромишления комплекс да работят непосредствено и непрекъснато със силите на фронта за рационализиране на оръжията и бойната техника.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР