Руският президент Владимир Путин заяви, че инвазията на Москва в

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че инвазията на Москва в
Коментари Харесай

Путин не отхвърля мирни преговори, но “колкото повече време минава, толкова по-трудни ще са те“

Руският президент Владимир Путин съобщи, че нашествието на Москва в Украйна бележи прехода към многополюсен свят и предизвести, че не отхвърля мирни договаряния, само че колкото повече време минава, толкоз по-трудно ще се договаря с Русия. " Специалната военна интервенция води до подсилване на суверенитета на Русия ", счита още Путин.

Той се обърна към Запада с думите: " Сега чуваме, че желаят да ни победят на бойното поле. Какво да кажа - дано пробват, всичко натам и отива ", сподели Владимир Путин пред депутати, представен от Ройтерс и Агенция Франс Прес.

На среща с водачите на парламентарните фракции в Държавната дума съветският президент съобщи: " Някои сътрудници означиха, че нашата специфична военна интервенция води до подсилване на нашия суверенитет. Това е по този начин, само че началото на интервенцията не беше обвързвано с тази цел. Това е неминуем, само че непряк резултат. Основната цел, както към този момент споделих, е да защитим Донбас и да укрепим сигурността на самата Русия ".

Крайният резултат от специфичната интервенция ще бъде реализиран при всички случаи, сподели още президентът.

Руските сили концентрираха през днешния ден офанзивите против източния район Донбас. Ракети поразиха Краматорск и Харков, а Славянск се обрисувана като последваща цел на съветските сили, откакто превзеха Северодонецк и Лисичанск в Луганска област.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР