Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Ройтерс: Владимир Путин залага на газа. Надява се, че ЕС ще накара Украйна да преговаря с Русия

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През залага на газа, надявайки се, че скокът на цените на горивата и възможният им недостиг ще убедят управлението на Европейския съюз да окаже напън върху Украйна и тя да стартира мирни договаряния с Русия, " съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6745
Според двама високопоставени източници в Москва това е единственият метод, по който Кремъл би могъл да разгласи преустановяване на дейните бойни дейности в Украйна, добави медията, която напомни, че главното изискване на Киев е изтеглянето на съветските военни и админи от цяла Украйна.

" Ние имаме време и можем да изчакаме ", сподели единият от събеседниците на международната осведомителна организация.

" Европа е пред тежка зима. Ние може би ще станем свидетели  на митинги и вълнения. Някои европейски политици ще би трябвало да си помислят добре дали да продължат да оказват помощ на Украйна и евентуално ще решат да сключат договорка с нас ", сподели още източникът.

Другият събеседник сподели: Вече виждаме пукнатини в европейското единение и ние чакаме този развой да се форсира с рухването на температурите.

" Ще стане доста тежко, в случай че войната продължи през есента и зимата. Така че има вяра украинците да изискат мир ", добави същият източник.

" Също по този начин от Кремъл показаха вярата, че при възможен кротичък контракт Москва ще получи източните украински Донецка и Луганска области, и Крим и ще наложат на Киев изискването да не се причислява към военни съюзи ", добави медията.

Ройтерс също означи, че Съединени американски щати, Европейски Съюз и другите съдружници на Украйна не са подали никакъв сигнал, че считат да понижат военната и друга помощ за страната-жертва на експанзията на Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР