Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин обсъди с израелския премиер войната в Украйна

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През разиска през днешния ден по телефона с израелския министър председател войната в Украйна, предадоха ТАСС и Ройтерс, като се позоваха на пресслужбата на Кремъл.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3122
" Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През даде своята оценка на договарянията и хода на специфичната военна интервенция за отбрана на Донбас ", написа в известието.

Бенет " е споделил своята оценка на обстановката в Украйна, поради контактите си с редица задгранични водачи, и е изказал няколко хрумвания по отношение на продължаващите договаряния ", се отбелязва в текста.

Руският президент е изразил в телефонния диалог съболезнования по отношение на терористичния акт в южния израелски град Беер Шева.

Двамата водачи са се договорили да продължат контактите между тях, добавя Българска телеграфна агенция.

Това е шестият телефонен диалог сред Путин и Бенет от началото на войната в Украйна. Освен това на 5 март двамата се срещнаха персонално в Кремъл, отбелязва ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР