Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Руският президент поздрави жените за Международния ден на жената

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През поздрави дамите във връзка Международния ден на дамата 8 март, като им пожела благополучие, здраве, наслада и любов, съобщи ТАСС.

"Този празник постоянно е цялостен с наслада, цветя, дарове и откровени, сърдечни усеща. Бързаме да поздравим нашите майки, дами, дъщери, приятелки, колежки, да им изкажем нашето удивление и любов, почитание и признателност за това, че вие, скъпи наши дами, сте най-хубавите на света ", съобщи Путин нощес по телевизия "Россия-24 ".

Отбелязваме Международния ден на дамата

Руският президент дефинира като поразителна способността на дамите да обичат самоотвержено и безкористно, да демонстрират надълбоко състрадание и да се грижат за околните си с наслада и самообладание. "Много е значимо, че тези полезности се предават от потомство на потомство, че дъщерите се учат от майките си на точно такова отношение към живота, фамилията и своите бъдещи деца ", акцентира той.

Путин изрази специфична благодарност на дамите, посветили се на децата си. "Това е най-отговорният, нелек, само че и най-благородният и признателен труд ", акцентира той.

"От цялата си душа ви искам благополучие. Поздравявам всички съветски дами! ", добави президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР