Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Владимир Путин получил сърдечен арест

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е получил сърдечен арест в частния си апартамент в Москва в неделя вечерта. За това се оповестява в Телеграм канал, за който се счита, че е ръководен от някогашен доближен до президента. 

Според известието охранителите в резиденцията на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През са влезнали в жилището на съветския водач, откакто чули мощен тропот, и са разкрили 71-годишния мъж да лежи на пода до леглото, в безсъзнание.

На място неотложно са били извикани лекари, които минути по-късно са диагностицирали, че съветският президент е получил сърдечен арест. След това Путин бил изместен в особено здравно заведение, където му били оказани интензивни грижи, твърди източникът.

" Путин конвулсивно се извиваше, до момента в който лежеше на пода, като въртеше очи ", споделя един от охранителите, избавили живота му, написа още 24 часа.

В следствие лекарите съобщили, че президентът е дошъл реанимиран в резултат на сърдечния арест. 

Според английския уебсайт " Експрес ", здравето на Путин съществено е разтревожило близкото му обграждане. И въпреки диагнозата му към момента да не е доказана от самостоятелни специалисти, сърдечният арест идва на фона на слуховете за дълго крито влошено здравословно положение.

В обществените мрежи даже се популяризират изказвания, че поради заплахата за живота му двойник е бил употребен от чиновници на Кремъл по време на неотдавнашното пътешестване до Китай по време на срещата със Си Дзинпин.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР