Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Бивша руска депутатка: Владимир Путин е хомосексуалист

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е педераст ", това сподели някогашната депутатка от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) Мария Максакова, представена от украинската медия ТСН.

Оперната певица съобщи: Цялата тази история за връзката на стопанина на Кремъл и някогашната гимнастичка Алина Кабаева е стопроцентова небивалица. Тази " обич " бе родена от близки до президента на Руската федерация олигарси с една-единствена цел - да се прикрие нетрадиционната полова ориентировка на президента.

" Кабаева бе " пъхната " в леглото на Путин. Новините за любовта им се пускаха в медиите по разпореждане на богаташите и бяха спирани по тяхна заповед ", сподели още някогашната законодателка.

По думите на Максакова: Путин добре имитираше обич с някогашната спортистка. Когато обаче стана ясно, че той не счита да си губи времето с дами, а да се отдава на интимни милувки с мъже, гимнастичката бе натирена.

" Кабаева изигра своята роля майсторски. Тя роди две деца, приписвани на Путин, и това ненапълно разсея догатките, че президентът на Русия е гей ", сподели още ексдепутатката.

Максакова е родена през 1977 година Тя бе депутатка от партията на властта " Единна Русия " от 2011 до 2016 година Певицата бе изключена от партията, тъй като се разгласи против закона за възбрана на агитация на хомосексуална ориентировка и възбраната американски жители да осиновяват сирачета от Русия.

През 2017 година Максакова дружно с втория си брачен партньор - някогашния народен представител от Държавната дума - Денис Вороненков - избяга в Украйна. Той бе погубен в центъра на Киев на 23 март 2017 година Според украинските управляващи поръчителят на Вороненков е първият брачен партньор на певицата съветският незаконен бос  Владимир Тюрин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР