Руският президент Владимир Путин вече загуби войната с Украйна, защото

...
Руският президент Владимир Путин вече загуби войната с Украйна, защото
Коментари Харесай

Блинкен: Путин вече загуби войната в Украйна

Руският президент Владимир Путин към този момент загуби войната с Украйна, тъй като не реализира главната си цел - да изтрие Украйна от земята и да я погълне от Русия , съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, представен от украинската организация УНИАН.

Според него украинците са създали невъзможното – устояли са на една от най-големите армии в света.

„ Едно нещо, с което съм склонен с Путин, е, че американската помощ е сериозна за Украйна “, сподели Блинкен. Той също по този начин акцентира, че Съединени американски щати имат явен проект за бъдещото възобновяване на Украйна.

„ За да може независимо да се укрепи стопански и военно и да съществува без настоящето равнище на поддръжка “, означи държавният секретар на Съединени американски щати.

Освен това Блинкен увери, че Съединените щати ще продължат да сплотяват страните по света, с цел да „ поддържат свободата и независимостта на Украйна и да подсигуряват, че съветската експанзия ще остане стратегически неуспех “.

„ Нашата поддръжка не оказа помощ единствено на украинците. 90% от помощта за сигурността, която предоставихме на Украйна, беше изразходвана тук, в Съединени американски щати, укрепвайки нашата отбранителна промишленост “, сподели Блинкен. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР