Руският президент Владимир Путин възнамерява да представи предизборната си програма

...
Руският президент Владимир Путин възнамерява да представи предизборната си програма
Коментари Харесай

Владимир Путин ще отправи предизборно обръщение към нацията

Руският президент Владимир Путин има намерение да показа предизборната си стратегия по време на годишното си послание към нацията преди изборите за държавен глава на 15 март, предадоха международните организации, базирайки се на съветския вестник „ Комерсант “, представен от Българска телеграфна агенция. 

Изданието, базирайки се на свои осведомени източници, заяви, че обръщението се възнамерява за интервала 23 февруари – 8 март и твърди, че Путин ще приказва за съветските цели във войната в Украйна, суверенитета на страната, икономическата и обществената обстановка, както и фамилните полезности. Според  ДПА съветският президент постоянно визира тези тематики по време на речите си и постоянно нападна Запада, до момента в който акцентира силата на Русия и личните си триумфи. 

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред ТАСС, че данните на „ Комерсант “ „ не могат да бъдат изключени “.

Според конституцията на Русия годишното послание към нацията пред Федералното заседание (двете камари на съветския парламент) е обвързване на президента. През 2022 година обаче то беше анулирано, по думите на самия Путин поради „ високата динамичност на събитията “, свързани с съветската инвазия в Украйна. Миналата година обръщението беше произнесено на 21 февруари. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР