Руският президент Владимир Путин сподели, че в началото на 90-те

...
Руският президент Владимир Путин сподели, че в началото на 90-те
Коментари Харесай

Путин разкри как се прехранвал през 90-те, какво карал с Волгата си

Руският президент Владимир Путин показа, че при започване на 90-те години и той както и всички повече хора в Русия е трябвало да се оправя с компликации и да работи от време на време на повече от едно място.

Налагало му се е от време на време прави услуги от вида частни транспорти със своята кола Волга. Путин призна, че му е неприятно да приказва за това, само че че за жалост това е било факт. Връщайки се към Русия през 90-те години, Путин споделя, че тогава тя е изгубила забележителна част от своя суверенитет, била е в задоволително едва положение, била е според от разнообразни по рода си финансови принадлежности и механизми. Той описа това в документален филм, озаглавен „ Русия. Най-новата история “, излъчен по съветската телевизия Россия 1.

Путин дефинира разпадането на Съюз на съветските социалистически републики като покруса за болшинството жители. „ Това беше разпад на историческа Русия под названието Съветски съюз “, сподели той като напомни, че тогава страната е изгубила 40 % от територията, почти толкоз индустриални мощности и население, съобщи Българска телеграфна агенция. „ Ние се превърнахме в една напълно друга страна. И това, което беше реализирано в течение на хиляди години, беше в забележителна степен изгубено “, сподели Путин

Според него след разпада на Съюз на съветските социалистически републики 25 милиона съветски жители са се оказали внезапно зад граница, в републиките на някогашния Съюз на съветските социалистически републики, които са станали самостоятелни. Путин добави, че за тези хора, които не по своя воля са се оказали тогава зад граница, това е било неприятно. Те не са могли да се върнат, да се съберат с роднините си. За тях не е имало нито месторабота, нито местопребиваване и това е била огромна филантропична покруса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР