Руският президент Владимир Путин ще направи важно съобщение през новата

...
Руският президент Владимир Путин ще направи важно съобщение през новата
Коментари Харесай

Руската държавна телевизия: Путин ще направи важно съобщение идната седмица

Руският президент Владимир Путин ще направи значимо известие през новата седмица, съгласно съветските държавни медии, представени от ДПА и Българска телеграфна агенция.

" Очакваме значими изказвания ", сподели през днешния ден Павел Зарубин, водещ на предаването " Москва. Кремъл. Путин ", което се излъчва по държавната телевизия " Россия 1 ".

Според предаването Путин ще ръководи годишното разширено съвещание на колегията на министерството на защитата. Засега точната датата на събитието не е известна.

Същевременно Путин е предстоящ на следващия ден и в Минск за диалози с беларуския президент Александър Лукашенко.

На държавно съвещание предходната седмица съветският водач изиска проектите за превъоръжаването на съветските въоръжени сили да бъдат поправени.

Смята се за допустимо той да продължи да упорства за прекосяване на стопанската система на военна нога предвид на това, че войските му не престават да имат проблеми със снабдяването в хода на войната.

Поради продължаващите компликации във войната, през последните седмици Путин като цяло избягваше тематиката и анулира нормалната си огромна конференция преди Коледа.

В петък съветският президент посети обединявания щаб на родовете войски, участващи в по този начин наречената специфична военна интервенция, където под негово председателство се състоя съвещание.

Според американския Институт за проучване на войната (Institute for the Study of War) Кремъл евентуално е придал гласност на това съвещание, с цел да покаже, че Путин е напълно зает с планирането и провеждането на войната в Украйна след неотдавнашните рецензии към ролята му в оглавяването на военното изпитание, отправени в това число и от персони от подкрепящия войната ултранационалистически лагер.

 

Виден боен блогър даже се усъмни дали " Путин не е посочил най-сетне обществено интерес към специфичната военна интервенция " точно след настояванията от тези сериозни среди да го направи.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР