Руският президент Владимир Путин предложи да се въведат нови помощи

...
Руският президент Владимир Путин предложи да се въведат нови помощи
Коментари Харесай

Путин развърза кесията. Големи помощи за семействата

Руският президент Владимир Путин предложи да се вкарат нови помощи за фамилии с две или повече деца, като се освободят от налог върху приходите при продажба на апартамент, в случай че купят нов в границите на една календарна година. Той заяви смяната по време на пленарната сесия на XX конгрес на партия " Единна Русия ", съобщи РИА Новости.

Държавният глава изясни, че данъкът върху приходите се заплаща при продажбата на жилища, които са били благосъстоятелност по-малко от пет години и тази сума може да бъде забележителна за фамилията.

„ Именно тази сума не е задоволителна, с цел да може това семейство, когато се раждат идващите деца, да може бързо да си купи ново жилище “, сподели Путин.

По-рано Путин предложи да се отделят 30 милиарда рубли за ремонт на пътища в районите. Той акцентира, че средствата би трябвало да бъдат ориентирани през идващите дни, тъй че районните управляващи да ги употребяват през лятото и есента, в оптималния интервал за пътни работи. Президентът добави, че управляващите ще отделят и 50 милиарда за развиване и рационализация на публичния превоз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР