Руският президент Владимир Путин подписа закон, който, наред с други

...
Руският президент Владимир Путин подписа закон, който, наред с други
Коментари Харесай

Путин подписа закон, с който се забранява регистрацията на руски уебсайтове с чуждестранни имейл услуги

Руският президент Владимир Путин подписа закон, който, наред с други нови правила, открива възбрана за регистрация в съветски уеб страници благодарение на задгранични услуги за е-поща. Документът, оповестен на портала за правна информация, беше признат от Държавната дума на трето дефинитивно четене предходната седмица.

Съгласно закона, който ще влезе в действие на 1 декември, съветските консуматори ще разполагат единствено с четири законни метода за регистрация в локални уеб сайтове:
-->     посредством телефонния номер на съветски телекомуникационен оператор;    посредством единния портал " Gosuslugi " (системата ESIA);    посредством Единната биометрична система (ЕБС);    посредством друга осведомителна система, която обезпечава оторизация на потребителите на уеб страницата и дава отговор на условията за отбрана на информацията, чийто притежател е съветски жител, който няма поданство на друга страна, или съветско юридическо лице.
По-рано ръководителят на Комитета на Държавната дума по осведомителна политика Александър Хинщайн изясни пред " Ведомости ", че става дума за съветски услуги, като да вземем за пример обществената мрежа " ВКонтакте ", или за поща на съветски услуги, като да вземем за пример mail.ru. Той също по този начин означи, че нововъведенията се отнасят до реда за регистрация на потребителите в уеб сайтове, които имат опция за регистрация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР